TRANSPORT

VÅRE PRIORITERINGER INNEN TRANSPORTTJENESTER

I våre daglige aktiviteter sørger vi alltid for å levere lasten din i tide. Vi håndterer enkeltforsendelser og faste leveranser med profesjonalitet og engasjement. Vi legger vekt på nærkontakt med kunden, og har dedikerte speditører som hele tiden kan kontrollere fremdriften av forsendelsen. Dette gjør oss i stand til å være fleksible og kreative når vi leter etter optimale løsninger.

TRANSPORT

Vi tilbyr full lasttransport (FTL) og dellasttransport (LTL), avhengig av vekten og størrelsen på lasten din. 

 

Våre profesjonelle speditører organiserer både innenlands og internasjonal transport. 

 

Vi i Viabaltic Norge AS har spesialisert oss på transport mellom Norge og Polen, i begge retninger. 

 

I tillegg organiserer vi hel- og dellasttransport mellom Norge og de baltiske landene (Latvia, Litauen, Estland), samt til andre EU-land som Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia eller Tsjekkia, på kundenes forespørsel. 

 

En av våre store fordeler er vårt eget tollkontor, som gjør oss i stand til å tilby en fullstendig helhetlig tjeneste for import og eksport fra og til Norge.

Transport mellom Norge - Polen , Sverige / Transport between Norway - Poland , Sweden

TEMPERATURKONTROLLERT TRANSPORT

Vi tilbyr transporttjenester for både FTL (full lastebil) og LTL (mindre enn lastebil), og med våre dobbeltkammerkjøretøyer kan vi tilby transport av dellaster som krever ulike temperaturer på samme forsendelse. Dette er en sjeldenhet i bransjen, og gir oss en unik fordel.

ADR TRANSPORT

Vi tilbyr transport av farlig gods (ADR) mellom Norge og Polen, og våre erfarne speditører jobber tett sammen med profesjonelle sjåfører for å sikre trygg og effektiv transport av slike varer. Vår interne sikkerhetsrådgiver tar seg av de komplekse utfordringene knyttet til ADR-transport, og sørger for at alt blir utført i henhold til gjeldende regler og retningslinjer.

faste stykkgodsavgangerIN I TRANSPORT NORWAY - POLAND

Vi har et velutviklet rutesystem som forbinder Norge med Polen, Sverige og Danmark, og tilbyr fleksible transporttjenester for både FTL og LTL fra Norge til Polen og omvendt.

 

Våre erfarne speditører og sjåfører sørger for at vi kan tilby konkurransedyktige transporttider som er sammenlignbare med globale og skandinaviske operatører.

 

Vi tilbyr også logistikk- og transporttjenester for våre kunder, og strekker oss langt for å finne optimale løsninger som passer deres behov og krav.

Våre andre tjenester

FORTOLLING

LAGER

FÅ ET TILBUD