LAGER-LOGISTIKK

Tollager
0
m2 HANEKLEIVA - Norge
0
m2 GDANSK - Polen
0
m2 STARGARD - Polen
0

Lager og logistikk

En god styring av distribusjon er det enhver bedrift kan gjøre for å optimalisere levering av varer.

Med oss vil du finne den beste løsningen for å organisere lagring av dine varer for kort eller lang tid, avhengig av dine behov.

Vårt tilbud starter med lagring og logistikk av alt fra en enkelt pall til hele lastebil lass.

 

Vi har motvekts truck og jobber med å utvide en reol avdeling slik at våre kunder kan få en effektiv og optimal løsning når de lagrer sine varer hos oss. Det er ansatte her som laster og losser dine varer, og hvis du er usikker på hvordan du skal få varene dine til og fra, så har vi dyktige transportører som assisterer ved behov.

 

Hvis dette høres ut som noe for deg så er det bare å ta kontakt for å høre om priser og løsninger som vi kan bistå med.

3 TOLLLAGRE

HANEKLEIVA | GDANSK | STARGARD

 

Våre tollager er lokalisert i Hanekleiva i Norge, i nærheten av E-18 og fergekaien Horten-Moss på grensen mellom Norge og Sverige, samt i Stargard og Gdansk i Polen, ved våre søsterselskapers tollbyråer i nærheten av fergekaien og grensen mellom Sverige og Polen..

LAGER I HANEKLEIVA

 

Vi tilbyr muligheten for å leie tilpasset lagerplass for å lagre varer og forsendelser over lang eller kort tid, samt i variabelt volum.

Vårt lager er plassert i en nybygd fasilitet på Hanekleiva Næringspark, nær E18 i Sande mellom Drammen og Horten. Det er fullstendig sikkert, overvåket og moderne.

LOGISTIKKTJENESTER

 

Vi kan tilby skreddersydde logistikkløsninger som tar hensyn til kundenes spesifikke behov. Hvis du vil lære mer om mulighetene for individuelle logistikkløsninger, ta gjerne kontakt med oss.

Våre andre tjenester

TRANSPORT

Fortolling