Vibaltic Norge AS – Norsk logistikkoperatør 

 

Viabaltic Norge AS er en norsk logistikkoperatør som speisialiserer seg på toll- og transporttjenester mellom Norge og Polen, Tsjekkia, Lituan og Latvia. Selskapet har base i Drammen og har vært i drift siden 1994.

 

Vårt engasjement gjør at vi enkelt kan tilpasse oss kundens forventninger med en høy grad av fleksibilitet, og vår direkte kontakt med kunder har bidratt til vår sterke posisjon i det trans-baltiske handelsmarkedet. Vi tilbyr tempraturkontrollerte trailere og frakt av farlig gods (ADR) – både som stykkgods og FTL.

 

Med vår moderne flåte, lagerterminaler i Norge (Drammen) og Polen (Stargard – nær Szczecin og Gdansk), et bredt nettverk av spedisjonkontakter, samt kvalifiserte og erfarne medarbeidere, kan vi garantere for rask og tilfredstillende utførelse av komplekse toll-, transport- og spedisjonstjenester.

 

Din frakt partner

Vårt mål er å tilby en omfattende tjeneste innen frakt av dine varer. Takket være mange års erfaring med organisering av import og eksport fra og til Norge, har vi utviklet et pålitelig kontaktnettverk for å organisere tillitsfull og sikker videresending. Våre speditører vil forberede kostnadseffektive frakter, og organisere full service av frakt, inkludert fortolling.

 

Fortolling / Tolltjenester

I tillegg til transport kan vi tilby omfattende fortolling tjenester. På vårt kontor har vi høyt spesialiserte og erfarne toll agenter som er i stand til å forklare varer både når det gjelder eksport fra- og import til Norge. Vi samarbeider tett med andre toll byråer, inkludert Viabaltic i Polen, som lar oss kontrollere og korrekt åpne og lukke tolldokumenter, og sikre full og korrekt fortolling.

 

Transport Norge – Polen

Vi har i mange år jobbet tett med transportselskapet Enterprise Logistics innen transport mellom Polen og Norge.

 

Takket være kontraktene inngått med fergeselskaper, er vi i stand til å utføre regelmessige Polen-Norge transporter, samt tilby svært lønnsomme frakter. Transporter utføres med en moderne flåte, og hver sjåfør er opplært og forberedt med tilleggs påbudt utstyr for kjøring under norske forhold.

 

Lager

Etter behovene til våre kunder utvikler vi lager alternativer. Vi har lager i Drammen (Norge), samt i Stargard (Polen) og Gdańsk (Polen).

 

Vi bygger for tiden vårt nye lager i Hanekleiva hvor vi vil kunne tilby deg helt nye standarder innen logistikk og lager.

Mer enn 25-års erfaring i bransjen

Bred erfaring innen logistikkfaget

Forenklede og komplekse tollprosedyrer

ADR transport

Tempraturkontrollert transport

Lagerhold

Transporttjenester levert av ENTERPRISE LOGISTICS

Transport Norge-Polen. Frakt fra Polen til Norge - Viabaltic Norge

KONTAKT
TRANSPORT NORGE POLEN / TRANSPORT POLEN NORGE

Transport Norge Polen - Viabaltic Norge